Drottninghög Market / Do More

Välkommen till DM på Drottninghög i Helsingborg! Här kan du njuta av god mat i fantastisk miljö, delta i våra olika events, hålla konferens eller bara ta en fika och promenad bland vår odling.

På DM har vi en härlig miljö som bjuder in till MAT & ODLING samt MÖTEN & EVENTS. Här binds mat, hälsa, gemenskap, jobb, kunskap och odling ihop – och mötet mellan människor är alltid i fokus. DM står för ‘Do More’ och vi bjuder in dig som vill göra mer av just det som du gillar och samtidigt göra skillnad. DM är även plats för aktiviteter och workshops, och du är välkommen att arrangera eller komma som deltagare. Vi tror på att allt är möjligt!  

DM har utvecklats i nära samarbete med staden, dess medborgare och andra samarbetspartners för att vi på IKEA vill utforska hur vi aktivt kan ”göra mer” för att utveckla städer och vara en drivkraft i en hållbar samhällsutveckling. Vi krokar arm med dem städer där vi finns och tillsammans möter de utmaningar som vi ställs inför.

På DM odlar vi även människors kreativitet och uppmuntrar till nya ideér. Vi verkar lokalt för att hjälpa människor som står långt utanför arbetsmarknaden. Vi gör det möjligt för fler människor att komma ut på arbetsmarknaden och går det bra, så får vi möjlighet att ge fler samma möjlighet.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Vi hoppas med DM att vi sått ett bra frö, som växer sig starkt och sprider sig vidare.

Välkommen till oss på DM!

Drottninghög Market / Do More

Vill du hålla en yogakurs? Öppna ett eget blomsterstånd eller sälja något annat? Eller bara äta gott och hänga? Perfekt. Välkommen till oss på DM, en ny mötesplats i Drottninghög.  

Vi består av en marknad, DM Äta och DM Odla och en mängd mötesplatser. Här binds mat, hälsa, gemenskap, jobb, kunskap och odling ihop, med mötet mellan människor i fokus. DM står för ‘Do More’ och vi bjuder in alla som vill göra mer av just det som du gillar. DM är även plats för aktiviteter och workshops, och du är välkommen att arrangera eller komma som deltagare. Det mesta är möjligt så hör av dig med dina idéer.  

DM har utvecklats i nära samarbete med staden, dess medborgare och andra samarbetspartners. Vi finns till för de som bor i området, men också för invånare i hela regionen.  

På DM odlar vi även människors kreativitet och affärsidéer.  Vi verkar lokalt för att hjälpa personer som står långt utanför arbetsmarknaden. Hos oss kan man driva ett marknadsstånd eller få arbetsträning och anställning, för att sedan slussas vidare ut i arbetslivet.  

DM skapades för att vi på IKEA vill utforska hur vi aktivt kan ”göra mer” för att utveckla städer i positiv riktning och vara en drivkraft i hållbar samhällsutveckling.  

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Vi hoppas med DM att vi sått ett bra frö, som växer sig starkt och sprider sig vidare.